top of page

Özel Tasarım Kıyafetlerde Baskı mı Nakış mı ?

Çok sorulan bir soru ile yine karşınızdayız. "Baskı mı yoksa nakış mı ?"

Bu konu aslında çoğu ebeveynimizin aklında hangisi daha kalıcı olur şeklinde bir soru şekli. Kalıcılık konusunda hangisi diye karşılaştırmak gerekirse doğru kullanımlarda hiçbir farkı yoktur. Ama daha zor şartlarda kullanırım ve yıpranmaya karşı daha dayanıklı olsun derseniz nakış tabi ki tercihiniz olmalı.

Baskı ürünlerinde özel organik tekstil boyaları kullanılmakta ve pudralama tekniği ile baskı yapılmaktadır. Bu teknik sayesinde baskı kumaşa hapsolmakta hem ciltle teması engellenmekte hem de kalıcı olması sağlanmaktadır.

Baskı ürünlerinde diğer tüm bebek kıyafetlerinde tavsiye edildiği gibi ilk yıkamayı elde daha sonraki yıkamaları makinede bebek programlarında yapabilirsiniz.



Nakış ürünlerimizde ise floş nakış ipi kullanılmaktadır. Polyester ip kullanılmamaktadır. Nakış işleme bir nevi dikiş mantığında makinenin belirli noktalara gitmesiyle istenilen görseli oluşturmasıdır. Yıkama talimatları tamamen bebek kıyafetleri ile aynıdır.


Genel olarak değerlendirmek gerekirse çok renkli hatta gerçek fotoğraf baskısı da dahil olmak üzere detaylı bir görsel talep ederseniz baskı doğru tercih olacaktır. Ama görsel daha net renkleri olan ve dokusu olan bir yapıda olsun isterseniz nakışı seçmeniz tavsiye edilir. Diğer faktörlerde ise seçim tamamen sizin zevkinize kalmıştır.


57 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page